Race-Day friends baolder ook wel bekend onder de naam RDF is 17 jaar geleden opgericht. De RDF is onstaan door het continu bezoeken van de NACO op het circuit de Berckt in Baarlo, waar wij jaren hebben genoten van veel spektakel en geweld. Dit allemaal onder leiding van onze Jac Klaes en zijn organisatie.

Enkele coureurs die hier aan de start kwamen waren o.a.: Friedhelm Welters, Cor Vertongen, Piet Keijzer, Ron Kroonder, Rien Rutjens en zelfs Frankie Wainman (UK) was j. Baarlose die aan de start verschenen waren o.a.: Jan Engels (Hot Rods), Theo van Lier, Jack Coenen en Peter Ottenheim beter bekend als Lange Jeer.

Na sluiting van het circuit de Berckt gingen we gewoon door met z’n allen, en gingen wij naar de races op circuit de Peel, wat tot nu toe ook steeds meer problemen mogen racen, wat aanvraag van de vergunningen betreft.

Van een groepje Race bezoekers is een volwaardige club ontstaan, met op dit moment 17 actieve leden waaronder 3 Juniors. In 2010 werd daarom ook een officiële Stichting opgericht genaamd Stichting Race-Day Friends Baolder.

Groet Bestuur RDF